Publicitat
Terrassa

Atrapada en un canapè

Accident domèstic

Camió de bombers en una actuació a Terrassa
Publicitat

Se sentien crits en el veïnat. Eren les súpliques d’una dona de 78 anys que dissabte passat al matí va sofrir un accident domèstic singular a l’avinguda de l’Abat Marcet: un braç se li va quedar atrapat en el canapè, en el soport d’un llit. Uns veïns la van alliberar.

Els bombers van enviar tres dotacions al bloc de pisos després de rebre l’avís, a les 10.35. Van arribar també uns mossos d’esquadra. Els uns i els altres van buscar l’habitatge del qual procedien els crits referits pels testimonis que havien alertat als serveis d’emergències.

Pel que sembla, una veïna que disposava de clau del domicili hi va entrar. La víctima va ser rescatada i el SEM la va atendre.

Publicitat
Atrapada en un canapè
To Top