Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament vol conèixer la realitat del Campus-Terrassa

Enquesta a estudiants,docents i personal de gestió de les universitats

Edifici del campus de la UPC a Terrassa / Nebridi Aróztegui

El Servei d’Universitats enquestarà personal i estudiants de les escoles del Campus de Terrassa per conèixer la seva situació i interessos després d’un curs marcat per la Covid-19. En els propers dies, l’estudiantat, l’equip docent i de gestió dels set centres universitaris de la ciutat rebran una enquesta a través dels seus canals de comunicació interna on se’ls preguntarà diferents qüestions relacionades amb la modalitat d’assistència a la universitat, habitatge, mobilitat, xarxes socials i mitjans de comunicació, així com per les seves aficions i preferències.

Segons el regidor d’Universitats, Pep Forn: «Es tracta d’extreure el màxim d’informació per poder revitalitzar i posicionar el Campus Universitari de Terrassa dins l’estratègia de ciutat, apropant la universitat a la ciutadania i al teixit productiu i a la inversa». Forn afegeix que «Des de l’Ajuntament, volem fer de prescriptors i altaveu de la recerca, assoliments i èxits dels diferents centres universitaris del nostre campus perquè arribi al conjunt de la societat».

A banda de rebre l’enquesta per correu electrònic, també es podrà respondre a través de la pàgina web www.terrassauniversitaria.cat, que és el punt d’informació del Campus i dels serveis que l’envolten.

El Campus de Terrassa és el primer campus universitari urbà de Catalunya després del de Barcelona. En l’actualitat compta amb quatre universitats: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Aquestes universitats ofereixen més de 150 graus, 68 grups de recerca i tenen matriculats més de 10.000 alumnes de prop de 50 països.

Les quatre universitats del Campus de Terrassa a data d’avui compten amb les
següents escoles universitàries:

1- Universitat Politècnica de Catalunya (UPC):  

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT)

Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT)

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM)

Euncet Business School, centre adscrit

2- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB):

 Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT), centre adscrit

 3- Universitat de Barcelona (UB):  

Escola Universitària de Comerç i Distribució (ESCODI), centre adscrit

Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), centre adscrit

 Campus Universitari de Salut MútuaTerrassa, centre acreditat

4- Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’Ajuntament, a través del Servei d’Universitats, treballa per promoure i posicionar el Campus de Terrassa en el propi territori, a nivell de país i internacionalment, aconseguint un impacte social i de projecció de la ciutat, donant suport a les diferents activitats que es porten a terme a les escoles universitàries i impulsant i generant actuacions encaminades a la construcció d’un sistema universitari que potenciï projectes de col·laboració en recerca i transferència de coneixement a la societat. El resultat de l’enquesta es farà públic a principis de setembre, coincidint amb l’inici de curs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top