Publicitat
Terrassa

Maise Balcells entra a la junta directiva de Plena Inclusión

Maise Balcells, presidenta de Prodis, fundació terrassenca que treballa des de fa més de 60 anys amb persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i trastorn mental, s’ha incorporat a la junta directiva de Plena Inclusión com una de les noves vicepresidentes d’aquest moviment associatiu que lluita a Espanya pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies.

Balcells és també vicepresidenta de Dincat, organització empresarial sense ànim de lucre que agrupa les entitats d’iniciativa social, no lucratives i d’àmbit català, titulars d’activitats empresarials, que atenen a col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió, principalment persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. De fet, s’ha incorporat a Plena Inclusión com a representant d’aquesta organització.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top