Publicitat
Terrassa

Espectacular robatori en una carnisseria

Els lladres van arrossegar una caixa forta

Els mossos investiguen el robatori amb força

Eren dos, però només un va entrar en el local, una carnisseria de Sant Pere Nord, després de forçar la persiana. Va ser dissabte passat. Els lladres van arrencar la caixa de cobrament automàtic i se la van endur arrossegant-la pel terra.

No eren ni les 7 del matí quan va sonar l’alarma de l’establiment, una popular carnisseria situada al carrer del Doctor Ferran. La càmera de vigilància va captar la imatge d’un tipus, el que va entrar en el comerç, però un altre esperava en l’exterior, vigilant. El primer va aconseguir treure del seu lloc la caixa de dipòsit, aquestes màquines on els clients fiquen els diners i obtenen el canvi. La caixa era pesada, però els lladres van aconseguir portar-la-hi.

Segons les informacions tretes de testimonis, tot apunta al fet que els delinqüents van arrossegar el botí uns centenars de metres. Van pujar pel carrer del Doctor Ferran, van seguir pel de Roig Ventura i a la cantonada d’aquest carrer amb el de Girona van ficar la màquina en un vehicle amb el qual van fugir. Pel que sembla, es tractava d’un BMW.

Mentre alguns veïns es preguntaven als seus domicilis a què podia obeir aquell soroll metàl·lic en la vorera, un cotxe sospitós passava per davant de la carnisseria i el copilot saludava amb un somriure malèvol a una de les responsables del comerç. Aquell matí uns lladres van intentar assaltar una botiga de roba al mateix barri.

Publicitat
Espectacular robatori en una carnisseria
To Top