Publicitat
policia-Terrassa
Terrassa

Denunciats per jugar a futbol de matinada

Intervenció policial a Ca n’Anglada

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal ha multat aquesta matinada passada set persones per jugar a futbol de matinada. A les 0.43, el sistema 112 ha informat la policia d’un avís sobre un grup d’individus que jugaven a pilota al carrer de Sant Cosme, al costat del passeig del Vint-i-dos de Juliol, a Ca n’Anglada. Tres unitats policials hi han acudit i han localitzat els jugadors, que han fugit corrent. Els agents han identificat set persones que han estat multades per no respectar el descans dels veïns en horari nocturn.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Denunciats per jugar a futbol de matinada
To Top