Publicitat
bombers
Terrassa

Crema una cuina a Ca n’Anglada

Incendi al carrer de Sant Crispí

Dotació de Bombers de la Generalitat

Amb la tragèdia ocorreguda al Centre tan recent, els bombers van viure un nou ensurt en forma d’incendi en habitatge a Terrassa. A les 23.54 hores d’aquest dimecres, poc després d’apagat el foc al carrer de García Humet, el cos d’emergències va muntar un ampli dispositiu per extingir un incendi que es va desencadenar en un domicili del barri de Ca n’Anglada. Va tenir lloc a la cuina.

Els bombers van enviar vuit dotacions després de la trucada d’avís. S’havia declarat un foc en un habitatge situat al carrer de Sant Crispí, entre el de la Mare de Déu dels Socors i el de la Mare de Déu del Carme. Les flames havien pres en la campana extractora de la cuina i s’havien propagat al mobiliari de la mateixa estança.

En vint minuts el foc estava apagat. No s’havia desenvolupat de manera irrefrenable abans de l’arribada dels efectius del cos d’emergències.

A  les 00.30 d’ahir, els bombers que encara romanien al carrer de Sant Crispí van tornar als seus parcs. La incidència no va ocasionar ferits ni intoxicats, segons van indicar fonts dels serveis d’emergències. Els bombers van aïllar la campana extractora i el sistema elèctric.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Crema una cuina a Ca n’Anglada
To Top