Publicitat
policia
Terrassa

Local sorollós i reincident

Queixes per sorolls al barri d’Ègara

Policia Municipal de Terrassa

Les portes les tenia obertes i la música se sentia des de fora. La Policia Municipal va denunciar aquest dimarts els propietaris d’un local del barri d’Ègara per generar molèsties al veïnat. No era la primera vegada.

Dimarts, a les 22.32 hores, el cos local va rebre queixes pel soroll que sortia d’un establiment ubicat al carrer de Còrdova. La música sonava a un volum massa alt, segons van comprovar els agents que s’hi van desplaçar. Les portes del local estaven obertes. A més, la policia ja havia registrat queixes pel mateix motiu, i amb el mateix local com a protagonista, dies enrere. Dimarts, els propietaris van ser denunciats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Local sorollós i reincident
To Top