Publicitat
Terrassa

Un incendi posa al descobert 300 plantes de marihuana

Marihuana a Terrassa

L’incident ha ocorregut aquest dilluns al carrer del Germà Joaquim

Una plantació il·legal de marihuana

Una plantació il·legal de fins a 300 plantes de marihuana s’amagava en un edifici del carrer del Germà Joaquim fins aquest dilluns a la matinada, quan un incendi del mateix carrer ha ocasionat que la Policia Municipal entri a l’edifici i descobreixi la plantació en el pati interior d’aquest.

El 112 ha donat l’avís d’incendi a les 7:10 hores a l’entreveure una columna de fum negre que semblava sortir d’una teulada del pati interior de l’edifici esmentat. Fins al lloc s’hi han acostat varies dotacions de la Policia Municipal, que han iniciat les tasques d’extinció amb els extintors dels vehicles fins a l’arribada dels bombers. Un cop extingit el foc extern, els bombers han accedit als immobles per assegurar-se que cap estava cremant, i ha estat quan han descobert amb sorpresa la plantació il·legal. Els Mossos d’Esquadra han requisat les plantes i s’han fet càrrec de la investigació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top