Publicitat
Terrassa

Lluïsa Melgares,nova portaveu del govern

Substiteix a Núria Marín, que continua al front de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat

Lluïsa Melgares reforça el seu paper com a peça clau de l'executiu. /Nebridi Aróztegui

El grup municipal Tot per Terrassa renova la veu pública del govern de la ciutat. Lluïsa Melgares és des d’avui la nova portaveu de l’executiu de Jordi Ballart, que aquest matí ha signat el decret que fa efectiu el nomenament.

Melgares substitueix en el càrrec a Núria Marín, tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat. La regidora deixa les seves responsabilitats com a portaveu del govern per a “exercir plenament la seva tasca”, centrada en “la recuperació del teixit productiu de la ciutat a causa de la Covid-19”, afirma el govern en un comunicat públic.

L’ajust de l’equip es produeix en un moment d’excepcionalitat tant al grup de TxT, com a l’executiu. L’alcalde Jordi Ballart anunciava aquest agost que reduïa la seva dedicació a la política i a la tasca municipal per a tenir cura del seu fill gran, ingressat a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Un més després, l’alcalde manté les competències delegades sense alterar el seu equip de govern. De fet, el govern anuncia que el relleu a la figura del portaveu “no comporta cap modificació o reassignació de funcions “i que es mantenen “la pràctica totalitat de facultats delegades en els respectius regidors i en els tinents d’alcalde”.

El relleu comporta canvis a Tot per Terrassa. Núria Marín es la nova presidenta del grup municipal i Rosa Boladeras, regidora de Cultura, assumirà la represetnació del grup a la Diputació de Barcelona, en sustitució de Lluïsa Melgares.

Melgares és una de les peces clau de l’executiu de Ballart. Una política amb experiència en governs anteriors i responsable de carteres clau com la de Territori i Sostenibilitat, amb competències directes sobre les polítiques d’habitatge, neteja, mobilitat i la gestió del servei de l’aigua. El govern “vol aprofitar -diu- l’experiència i el bagatge en la política local de Melgares per reforçar el paper de la figura de portaveu municipal en aquest segon tram del mandat”.

Amb l’arribada de Melgares a la comunicació del govern, aquest vol fer “més àgil i directe” el seu missatge en temes d’interès “tant per a l’executiu local, com per a la mateixa ciutadania”, com la seguretat i la neteja, els dos assumptes que més preocupen als egarencs, i la mobilitat.

El canvi s’ha comunicat aquesta mateixa tarda als grups municipals en una reunió informal, la primera després del parèntesi de l’estiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lluïsa Melgares,nova portaveu del govern
To Top