Terrassa

Premi de ciclistes per a la Policia Municipal

El guardó del 2020 va ser per Francesc Suárez

El lliurament es va fer a la plaça de la Bicicleta

L’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2021” a la Policia Municipal de Terrassa “per la seva constant col·laboració en promoure la bicicleta com a mitjà de transport”. L’entitat destaca els projectes conjunts que s’han dut a terme els darrers anys: el circuit d’educació viària, la formació de Guies Ciclistes, el protocol d’assetjament a ciclistes, la nova ordenança de mobilitat i l’acompanyament a totes les pedalades populars.

Publicitat

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc dijous a la plaça de la Bicicleta, el mateix dia que feia cinc anys s’inaugurava el monument a la Bicicleta, obra de l’escultor terrassenc Joan Martínez. Durant l’acte, es va lliurar també el Premi BiTer 2020 a Francesc Suárez, guardó que va ser concedit el passat mes de juny.

Publicitat
Premi de ciclistes per a la Policia Municipal
To Top