Publicitat
policia
Terrassa

Mare i filla imputades per delicte contra la seguretat del trànsit

Es van intercanviar els llocs després d’un accident

Policia Municipal de Terrassa

El xoc d’un turisme contra una façana va causar danys i una situació rocambolesca: una dona conduïa el cotxe, però després de l’accident va canviar-se el lloc amb la seva acompanyant, que era la seva mare, i la Policia Municipal va acabar denunciant les dues, que han quedat investigades per un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van tenir lloc aquest dimarts al vespre al barri de Can Roca.

Eren les 21.15 hores quan una persona va trucar la Policia Municipal de Terrassa per informar de l’accident de circulació: un automòbil havia impactat contra la façana d’un edifici al carrer d’Arbúcies, al costat de la plaça d’Iu Pons.

Una dotació del cos local es va dirigir a aquesta zona de Can Roca, en el  sector dels pisos de Sant Eloi, i va confirmar els fets assenyalats a la trucada d’alerta. L’accident no havia ocasionat cap ferit. Els agents van parlar amb les persones implicades, dues dones. La de més edat semblava la conductora, però no ho era. Al menys, això va explicar un testimoni als policies municipals. Segons va assegurar aquest ciutadà, la dona que conduïa el cotxe quan es va produir l’impacte havia intercanviat la seva posició amb l’altra dona després de l’accident. I l’altra dona, l’acompanyant, la que ara ocupava el lloc de la conductora, era la seva mare.

La conductora no tenia carnet de conduir. En realitat, no el tenia perquè no l’havia obtingut mai, segons va confirmar el cos local després de filtrar les dades de les implicades en el sistema d’informació de la Dirección General de Tráfico (DGT). La intervenció policial a Can Roca va acabar amb el preceptiu informe tècnic sobre l’accident i amb la imputació de les dues dones, que s’han vist immerses en un procediment penal. Mare i filla seran investigades per un delicte contra la seguretat del trànsit després d’intercanviar-se els llocs en el vehicle involucrat en un accident de trànsit amb conseqüències inversemblants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mare i filla imputades per delicte contra la seguretat del trànsit
To Top