Publicitat
Terrassa

Encasten un cotxe contra una benzinera i roben llaminadures

Un dels dos autors del robatori va ser detingut

Uns mossos van anar ahir a la benzinera per parlar amb els seus responsables / ALBERTO TALLÓN

De ben segur que no anaven per les llaminadures, però només això, unes llaminadures, van poder esgarrapar els dos lladres, un home i una dona, que diumenge van assaltar el supermercat d’una gasolinera al passeig del Vint-i-dos de Juliol. El robatori (l’intent) va ser espectacular: els lladres van voler encastar un cotxe contra la lluna de la botiga, però es van quedar a mig fer perquè unes pilones de grans dimensions van parar la trajectòria. A més, per allà passaven uns policies municipals que ho van veure tot i van acabar detenint un dels sospitosos, el noi.

No va ser la millor nit per a la parella. A les 3.06, va arribar amb un vehicle blanc a la gasolinera situada en el passeig del Vint-i-dos de Juliol, en la confluència amb el carrer de Miquel Àngel. O el conductor no va veure els deu bol·lards de protecció, similars als usats en els ports per amarrar els vaixells, que estaven instal·lats a menys d’un metre de l’aparador, o si els va veure no li va importar gaire: va accelerar el cotxe marxa enrere per estavellar-lo contra la porta de vidre, però els elements de ferro van fer la seva funció i el vehicle va quedar enganxat, encara que es va moure prou per trencar un vidre, només un. El conductor no va aconseguir encastar l’automòbil contra la façana, només colpejar aquesta una mica.

 

Arriba la policia

Van sortir els lladres del turisme per  veure que podien emportar-se del súper, però tenien poc temps. I amb menys marge es van quedar quan van veure aparèixer uns agents de la Policia Municipal. Un cotxe patrulla circulava pel passeig tot just en el moment en què el cotxe dels assaltants sortia disparat cap al seu objectiu. Els guàrdies ho van veure tot, i van córrer cap a la gasolinera.

La parella va emprendre la fugida amb el magre botí aconseguit en la seva fugaç irrupció en la botiga. Hi havia uns prestatges amb llaminadures al costat de la porta i, pel que sembla, això es van emportar: unes llaminadures. La noia es va escapolir, però el noi no va anar molt lluny: va aconseguir travessar el passeig i fugir pel carrer de Sant Gaietà, que s’obre just davant de la gasolinera, però allà el van enxampar uns agents. El van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El cotxe blanc, que va quedar barrat en la línia de ganxos de ferro, era robat. El cos local va contactar amb la propietària per informar-li i començar els tràmits. Una grua sel’va endur.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Encasten un cotxe contra una benzinera i roben llaminadures
To Top