Publicitat
policia terrassa
Terrassa

Policia ferit en un accident de moto

El xoc ha tingut lloc al Segle XX

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

Un agent de la Policia Municipal ha resultat ferit aquest dijous a la tarda en un accident de trànsit ocorregut al barri del Segle XX. Segons les primeres informacions, el guàrdia, que anava amb moto, havia patit lesions de gravetat. Fa uns minuts, fonts policials han apuntat que les ferides eren menys greus del que es pensava.

L’accident ha tingut lloc a la intersecció del carrer del Tren de Baix amb el de Sant Sebastià a les 16 hores. Uns testimonis han afirmat que l‘agent havia quedat inconscient després de la col·lisió amb un turisme, segons han indicat fonts dels serveis d’emergències. Una primera exploració mèdica havia apuntat la possibilitat que el ferit hagués sofert diversos traumatismes: lesions craneals, de tíbia i peroné i en la zona lumbar. La policia ha informat que es podria tractar de contusions molt fortes, sense fractures. El conductor del cotxe, un home de 68 anys, n’ha sortit il·lès.

El policia, de 38 anys, ha estat traslladat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa mentre companys seus parlaven amb testimonis i feien mesuraments a la calçada per elaborar l’informe tècnic. Unitats policials, del SEM i de Bombers de la Generalitat han acudit a la confluència del carrer del Tren de Baix amb el de Sant Sebastià.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Policia ferit en un accident de moto
To Top