Publicitat
Terrassa

Reobren els jardins de la Casa Alegre

Estaven tancats perquè hi havia vespes asiàtiques

Cartell que informava del tancament / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Avui, dijous, sembla que sí, que els  jardins de la Casa Alegre de Sagrera tornaran a obrir les seves portes. Portaven tancades uns quants dies degut a la presència de dos nius de vespes asiàtiques.

Dimarts, l’Ajuntament va anunciar que dimecres al matí es recuperaria la normalitat. Però dimecres al matí l’accés a aquest emblemàtic espai, pel carrer del Cardaire, continuava tancat. Segons el Consistori egarenc, la raó era  “logística”. Alguns visitants preguntaven a la porta el perquè del tancament. “És perquè hi ha vespes, es veu”, responia una veïna. L’Ajuntament havia alertat del tancament amb cartells col·locats en el reixat, però ahir aquests cartells no hi eren.

El tancament va ser una mesura de prevenció adoptada dies enrere. Divendres passat, els jardins ja no eren visitables. Allà hi havia vespes asiàtiques. Un dels nius d’insectes es trobava al terra. Era el més perillós i ja ha estat retirat. L’altre niu encara va romandre als jardins, pero estava en alçada i per això els tècnics municipals creien que no suposava un perill imminent, segons va explicar el Consistori. De totes maneres. aquest segon focus será retirat (o tractat) la setmana vinent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Reobren els jardins de la Casa Alegre
To Top