Publicitat
policia
Terrassa

Troben un lladre “geolocalitzant” un mòbil robat

El sospitós va lliurar l’aparell a la Policia Municipal

Intervenció de la Policia Municipal a la Cogullada

Va robar un telèfon mòbil i els van trobar, el mòbil i el presumpte lladre, amb el sistema de geolocalització de l’aparell. La Policia Municipal va denunciar aquest dissabte passat un individu acusat de robar un mòbil a Terrassa. La pròpia víctima va alertar el cos local que sabia on era l’aparell.

A les 10.06, una dotació de la Policia Municipal va rebre el requeriment d’un home que assegurava haver estat víctima d’un robatori. Li havien sostret el telèfon i sabia on era el dispositiu gràcies al sistema de geolocalització.

Els policies van constatar les dades facilitades pel denunciant i disposaven de la descripció del lladre. Les indagacions van acabar al carrer del Pintor Sorolla. En un habitatge d’aquest carrer de la Cogullada es trobava l’aparell robat. I, naturalment, allà hi era també el presumpte autor del robatori, que va lliurar el dispositiu als policies.

Els agents actuants van retornar el mòbil al seu propietari i van instruir el procediment contra el sospitós, que està denunciat pel robatori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben un lladre “geolocalitzant” un mòbil robat
To Top