Publicitat
Terrassa

Robatori amb el mètode de l’encastament al Centre

Els lladres han encastat un cotxe a l’entrada de la Perfumeria Júlia del carrer Major

El cotxe utilitzat en el robatori ha quedat dins l'establiment / Nebridi Aróztegui

La perfumeria Júlia, situada al carrer Major de Terrassa, ha estat objecte en la matinada del dilluns d’un intent de robatori pel sistema de l’encastament d’un cotxe. El succés s’ha produït al voltant de les quatre de la matinada, quan uns individus han encastat un cotxe de color vermell contra l’entrada de l’establiment comercial i han entrat per cometre el robatori. Han fugit posteriorment en un altre vehicle, deixant dins de la tenda l’utilitzat per l’encastament.

Nebridi Aróztegui

El robatori, però ha estat frustrat perquè no s’han endut res. L’hipotèsi de la propietat és que el cotxe ha quedat aparcat i atrapat a dintre i no podia fer marxar enrere. I que els lladres han vist que no tindrien temps a desconnectar els sistemes de seguretat al mateix temps que ja sonaven les alarmes. Fonts de la perfumeria han manifestat el seu malestar vers l’Ajuntament per no extremar les mesures de seguretat, especialment en la campanya de Nadal, que és quan es produeixen més furts. Han explicat que van demanar unes pilones (n’hi ha tres) però es queixen que dues haurien d’estar més juntes perquè ara estan a una distància que permet l’entrada d’un automòbil.

Nebridi Aróztegui

La propietat de seguida s’ha posat en contacte amb l’asseguradora. S’ha retirat el vehicle amb una grua i tot seguit han vingut les empreses, Construccions Sole i Caballol i Cristalleries Bisbal, per canviar la persiana i els vidres. Esperàvem que al llarg d’aquest dilluns a la tarda ja es pogués reobrir.

Els robatoris amb aquest sistema han estat habituals en els darrers temps en els establiments del Centre. A pocs metres de la Perfumeria Júlia, s’hi havien produït en altres oportunitats a la tenda de la firma Apple. El darrer robatori amb aquestes característiques va ser a la Joieria Ponsa del carrer de la Font Vella.

Nebridi Aróztegui

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori amb el mètode de l’encastament al Centre
To Top