Publicitat
Avinguda Josep Tarradellas Terrassa Nebridi Aróztegui (1)
Terrassa

Apagada general a bona part de Terrassa

El tall ha afectat 6.600 abonats

Avinguda de Josep Tarradellas, on s'ha detectat bona part de l'apagada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Bona part de la ciutat ha patit a primera hora d’aquesta tarda una apagada elèctrica general. Comerços, habitatges, aparcaments, establiments d’hostaleria i semàfors han resultat afectats per un tall de subministrament causat per una avaria. La xifra de perjudicats, tenint en compte només el número d’abonats, frega els 6.600. Endesa ha informat de la recuperació progressiva del subministrament en fases, fins que el servei ha quedat restablert a les 15.40 hores.

El tall s’ha detectat a les 13.55 hores i, segons la companyia, ha derivat de la desconnexió fortuïta d’una línia de mitja tensió. Centenars de veïns i comerciants s’han quedat sense subministrament elèctric, com a mínim, a l’avinguda de Josep Tarradellas i els seus voltants, tant al sector de Grups Gibraltar-Lluís Companys com al Torrent d’en Pere Parres. L’apagada també ha afectat edificis de la Rambla d’Ègara.

Tècnics d’Endesa han treballat pel restabliment del servei i han aconseguit una recuperació paulatina de la xarxa. En una primera fase, a les 14.13, la xifra de perjudicats ha baixat fins els 3.000 abonats. A les 14.55, el tall afectava uns 2.000 clients, xifra que ha baixat fins els 955 a les 15.02. Segons un portaveu de la companyia elèctrica, el subministrament s’ha normalitzat a les 15.40 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Apagada general a bona part de Terrassa
To Top