Publicitat
bombers
Terrassa

Incendi en un pis de Sant Llorenç de Terrassa

El foc va causar danys en una cuina

Dotació de Bombers de la Generalitat

El mateix habitant va apagar el foc, però els bombers van revisar la instal·lació per descartar-ne un revifament. Un incendi va causar danys en la cuina d’un habitatge de Sant Llorenç aquest dilluns passat a la nit.

Els serveis d’emergències van ser avisats a les 21.45 hores: s’havia declarat un incendi en un pis ubicat a la plaça del Mil·lenari. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat s’hi van desplaçar juntament amb una patrulla de la Policia Municipal.

No hi havia cap ferit i les flames estaven apagades, segons fonts dels serveis d’emergències. Un habitant del pis havia sofocat l’incendi però igualment havia alertat el sistema 112 per precaució. Els bombers van inspeccionar la campana extractora, on s’havia originat el foc, i van comprovar que no hi havia perill que el foc revifés.

Dissabte passat, un altre incendi va causar destrosses en una cuina al mateix barri, aquest cop a l’avinguda del Vallès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Incendi en un pis de Sant Llorenç de Terrassa
To Top