Publicitat
Manifestació contra l'antena de telefonia a Les Arenes Lluís Clotet (10)
Terrassa

Manifestació a Terrassa contra una antena de mòbils

Un centenar de persones ha participat a la protesta

La manifestació ha recorregut part del barri de les Arenes / LLUÍS CLOTET

No volen una antena de telefonia que ja ha estat instal·lada però encara no està en funcionament. I no està en funcionament per les protestes veïnals que ha aixecat la seva col·locació en un edifici d’habitatges de les Arenes, on aquest divendres a la tarda ha tingut lloc un nou acte de rebuig: una manifestació que ha recorregut part del barri i que ha comptat amb la participació d’un centenar  de persones.

L’antena ha estat instal·lada en la terrassa d’uns blocs de pisos situats entre el carrer d’Olot, el de Solsona i el de la Garona. Allà ha acabat la manifestació, iniciada a les portes del centre social de les Arenes, al carrer de Joan XXIII.

FOTOS | Manifestació contra l’antena de telefonia de Les Arenes

“No a l’antena”, cridaven els veïns, agrupats darrere una pancarta de missatge igual de simple: “No antena”. La marxa, amb agents de la Policia Municipal tallant vies i vigilant el recorregut, ha  passat pel carrer del Canigó i el de l’Aneto, per continuar pel de  Cervera i acabar al d’Olot. Allà, davant de l’edifici de la intal·lació de telefonia, han estat els manifestants una bona estona. “Posar una antena en un bloc d’habitatges és un disbarat”, deia un.

L’associació de veïns de les Arenes-la Grípia-Can Montllor ha donat suport a les reivindicacions. Va tramitar la comunicació de la manifestació i es la dipositària de centenarse de signatures de denúncia recollides al barri.

L’antena s’ha instal·lat amb la connivència d’una de les dues comunitats d’una mateixa finca. L’altra denuncia que no ha estat consultada

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Manifestació a Terrassa contra una antena de mòbils
To Top