Publicitat
Terrassa

Crema tot un pis al carrer Marquès de Comillas de Terrassa

Una dona i un home van ser rescatats i evacuats, però dos gossos van perdre la vida

Incendi de tot un pis al carrer Marquès de Comillas de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís del 112 el passat dissabte a les 20:18 hores d’un incendi de tot un pis al carrer Marquès de Comillas, a Terrassa. Un particular va alertar al cos de bombers després de veure molt de fum sortint de l’habitatge concret. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se sis dotacions de Bombers, tres del Servei d’Emergències de Terrassa i diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, un gran desplegament.

Dins l’immoble afectat es trobava una parella gran, d’un home i una dona. Un cop dins de l’immoble afectat, els bombers van rescatar la dona, que es trobava inconscient a l’interior. Els Serveis d’Emergències de Terrassa van traslladar a l’hospital per inhalació de fum. La primera intenció era traslladar-la a l’Hospital de La Vall d’Hebron, a Barcelona, però finalment se l’ha traslladada a l’Hospital Mútua de Terrassa. 

Seguidament, el cos de bombers van rescatar l’home, que es trobava confinat al balcó per les flames que envoltaven el pis. Actualment es troba sa i estalvi i el seu fill en fa cura. Malhauradament, dos gossos que es trobaven dins del pis van perdre la vida. L’incendi es va donar per extingit a les 22:25 hores.

Es desconeix l’origen del foc, però el pis ha quedat totalment calcinat. Sembla que els habitatges propers no han quedat afectats. Durant l’actuació dels Bombers i el SEM, la Policia Municipal va tallar la circulació entre el carrer Marquès de Comillas i l’Avinguda Abat Marcet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top