Publicitat
Bombers
Terrassa

Ensorrament d’una nau a Terrassa

Els bombers han descartat la presència d’alguna persona

Dotació de Bombers de la Generalitat

Hi havia mig metre de runa en la zona afectada. Els bombers han inspeccionat avui dimecres l’interior d’una nau industrial en desús en la qual s’ha enfonsat el sostre. L’ensorrament ha tingut lloc en un edifici situat al carrer de Lepant. No hi havia ningú dins.

Un testimoni ha informat el sistema 112 a les 12.20 hores. S’havia enfonsat la cobertura d’un antic edifici industrial a la Cogullada. Una dotació de Bombers de la Generalitat s’ha dirigit a la zona i ha treballat allà durant una hora.

Els bombers han examinat l’interior de la nau, movent la runa, que ocupava mig metre d’altura, per si el material havia sepultat algú. No han trobat ningú. Els efectius del cos d’emergències han supervisat l’estructura. El col·lapse no havia afectat cap edifici pròxim. Bombers ha contactat amb l’Ajuntament per informar-lo de l’actuació i de l’estat ruïnós de l’immoble.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ensorrament d’una nau a Terrassa
To Top