Publicitat
Bombers
Terrassa

Alarma per un foc en un pis de Can Parellada de Terrassa

L’incendi tenia origen elèctric

Dotació de Bombers de la Generalitat

Un incendi en un habitatge va fer saltar les alarmes als serveis d’emergències aquest dimarts al vespre. El foc es va declarar en un pis de Can Parellada i va tenir un origen elèctric. No va haver-hi ferits.

Els fets van tenir lloc al carrer d’Itàlia a les 20.50 hores. Els bombers van destinar-hi tres dotacions en rebre la comunicació: sortia molta fumera d’un bloc de pisos. La incidència es va detectar en un habitatge de la quarta planta del bloc.

Cremava un comptador per un problema a les connexions que la policia va revisar. Els bombers van refredar la instal·lació i van deixar les indagacions en mans de l’Ajuntament i una companyia de subministrament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alarma per un foc en un pis de Can Parellada de Terrassa
To Top