Publicitat
Terrassa

Terrassa degustarà l’experiència Vegana i sensorial “Sisè sentit”

L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per l’Associació Vegana de Catalunya, tindrà lloc el proper dijous 17 de març a les 21 hores a la Sala Born de Terrassa

La nostra ciutat debutarà amb una experiència gastronòmica única en el seu gènere: L’Associació Vegana de Catalunya, en col·laboració amb el restaurant Zurito i la sala Born de Terrassa, ha organitzat “Sisè Sentit”, un recorregut que permetrà degustar als terrassencs i terrassenques, vegans o no vegans, degustar refinats plats vegans 100% plant-based, envoltats de paisatges sonors originals, composats per reproduir en freqüències musicals les textures dels ingredients de cada plat.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dijous 17 de març a la sala Born de Terrassa (carrer de la Rasa, 68), a les 21 hores. Per tal de realitzar l’experiència, el conegut vegan xef gourmet J.León i el compositor de música electrònica Sharpen Strokes s’uniran per una causa comuna: la difusió i la conscienciació del veganisme i la lluita per la protecció del benestar dels animals i del planeta, a través de l’itinerari vegà.

“Cada plat que he creat pretén fer connectar amb els elements vegetals, convidant a la reflexió sobre la naturalesa humana. Els plaers del bon menjar, juntament amb paisatges musicals que us proposem amb aquesta experiència, us faran gaudir dels àpats d’una manera profunda” –comenta el xef i president de l’Associació Vegana de Catalunya, J.León.

“Parlar de veganisme encara és una mica tabú per a molts i sovint crea mal entesos i tensions – afegeix  Anna Garcia, vicepresidenta de l’Associació Vegana de Catalunya – la nostra tasca com a Associació és precisament apropar la gent a la causa, donar a conèixer i difondre el sentit ètic del veganisme, educar sobre la veritat que s’amaga darrere del consum de carn animal. Ho fem amb gran determinació e il·lusió, sense cap ànim de lucre, proposant esdeveniments gastronòmics (com aquest del proper 17 de Març a Terrassa), taules rodones, tallers de cuina, trobades formatives i activistes, i des de fa tres anys, sempre a Terrassa, hem ideat, creat i organitzat el Vegan Fest Terrassa que, en aquesta edició 2022, creix i evoluciona a Vegan Fest Catalunya, el festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa”.

“Ens sentim orgullosos clarament – segueix Anna Garcia – però no ens aturem pensant en això, sabem que el camí és llarg, però tenim l’esperança que amb els coneixements i les facilitats que tenim avui en dia, més persones prenguin consciència del que suposa la indústria càrnica, ja no únicament pels animals sinó pel futur del Planeta”.

L’Associació Vegana de Catalunya està formada per activistes, nutricionistes, cuiners i artistes, entre d’altres, que amb el lema “Veganes i no veganes, tothom és benvingut!” busquen convidar a tots aquells que vulguin prendre’n part, conèixer i ajudar en la missió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top