Publicitat
bombers
Terrassa

Alarma de fuita de gas a Terrassa

Intervenció dels bombers a Can Tusell

Unitats de Bombers de la Generalitat

Els bombers han intervingut aquesta tarda de dimarts a Terrassa per una alarma de fuita de gas que al final ha resultat falsa.

La comunicació ha arribat als serveis d’emergències a les 14.31 hores des del carrer de Tarragona, al tram de Can Tusell. Allà, al costat del carrer del Mestral, uns veïns percebien olor de gas i temien que s’hagués produït una fuita.

Efectius de Bombers de la Generalitat han inspeccionat la zona però no han trobat cap fuita de gas. La conclusió: l’olor detectada en el veïnat podia estar relacionada amb uns treballs de soldadura que s’estaven realitzant en el sector.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alarma de fuita de gas a Terrassa
To Top