Publicitat
Terrassa

Amadeu Aguado acusa Ballart de “males arts” en la causa contra ell

El regidor socialista denuncia que el cas, ara arxivat, és “una jugada política” que respon a una “revenja de l’alcalde”

Amadeu Aguado, acompanyat dels seus companys de grup municipal, en roda de premsa / Alberto Tallón

L’exregidor de Cultura socialista Amadeu Aguado ha reaccionat a l’arxivament de les diligències obertes per la Fiscalia  per una presumpta adjudicació irregular de contractes. El cas es va iniciar arran d’una carta remesa a l’alcalde Jordi Ballart, en la que un empresari cultural denunciava possibles irregularitats. La primera autoritat va posar els fets en coneixement de la Fiscalia, que ara ha quedat arxivada, i va obrir una investigació interna.

Aguado deixa clar que ha estat “tranquil tot el procés, en el que no he necessitat ni advocat”. El regidor ha comparegut acompanyat dels membres del grup municipal del PSC, que acusa l’alcalde Jordi Ballart de “males arts” i d’estar al darrere del cas per tapar altres casos oberts que afecten el seu govern”.

Amadeu Aguado ha criticat que el govern no contactés amb ell abans de portar el cas a la Fiscalia /Alberto Tallón

Aguado recorda que tot va començar fa un any, quan “en un ple l’alcalde va insinuar una mala gestió de l’exregidor de Cultura”. Posteriorment, Ballart va obrir una investigació interna i va posar els fets en coneixement de la Fiscalia. “Algú” va denunciar els fets davant l’Oficina Antifrau de Catalunya, que va arxivar el cas fa gairebé un any.

Aguado espera que “aquest tipus de política bruta, de baixesa, on s’afecta terceres persones, no es torni a produir”

Els socialistes diuen que darrere la filtració “està l’alcalde Ballart”, que hauria reaccionat després de l’obertura d’un expedient a la regidora de Tot per Terrassa (TxT) Rosa Boladeras, en el que van acusar el PSC de filtrar el cas.

“Aquest tipus de política bruta -ha afegit Aguado-, de baixesa, on s’afecta terceres persones, esperem que no es torni a produir”. “L’alcalde Ballart no és ningú per donar-me lliçons d’ètica -conclou el regidor del PSC-. Va renunciar el 2015 a cobrar dietes i va cobrar 50 mil euros en dietes de la Diputació, on actualment la seva parella ha estat designada per TxT per assessorar el partit”.

El regidor Aguado  assegura que dona “per tancat el tema” un cop la Fiscalia ha arxivat les diligències, però deixa clar que es reserva “el dret a demanar danys i perjudicis”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Amadeu Aguado acusa Ballart de “males arts” en la causa contra ell
To Top