Publicitat
Ecos del Rocio
Terrassa

Ecos del Rocío actuarà a la Festa Major de Terrassa

La presència del grup de sevillanes, el 3 de juliol

Els membres del grup de Rota, en una imatge promocional

Ecos del Rocío actuarà a la Festa Major de Terrassa, segons han confirmat fonts de l’entorn del grup. La presència del quartet de sevillanes serà un dels plats forts de l’edició del 2022 de la festa gran egarenca.

Ecos del Rocío actuarà diumenge 3 de juliol en un espai encara sense confirmar públicament. Ho faran en el marc de la seva “Gira para el recuerdo y la despedida”, que ha iniciat aquesta primavera i acabarà a la tardor del 2023.

La història del popular quartet de sevillanes i música popular espanyola, natural de Rota (Cadis), va néixer a principis dels anys 80 i sorgeix “d’un grup d’amics als quals els unia l’amistat des de la infància i més tard l’afició pel món de les sevillanes”, segons explica el mateix grup. Van començar a cantar en les festes del seu poble natal “sense cap altra pretensió que no fos gaudir cantant i ballant al costat de les seves xicotes, avui dia les seves esposes”.

L’any 1984, Jesús, Miguel, Paco i Juan Manuel van demanar un préstec bancari i van començar la seva carrera discogràfica, editant el seu primer disc “Mi Rocío”. Des d’aleshores, el quartet, amb un estil interpretatiu singular, ha esdevingut un dels més importants de la història de les sevillanes. La seva reeixida trajectòria queda avalada per la seva popularitat i pels 14 discos d’or, dos de platí i un de diamant, aconseguits fins ara.

Adeu

La gira que recalarà a Terrassa serà la del seu comiat dels escenaris. “Ha arribat el moment d’explicar als nostres nets els contes que no vam poder explicar als nostres fills, i també el moment de cantar-li les 50 primaveres a les quatre reines que van fer possible el nostre equilibri i la nostra llarga convivència”, va dir el grup a l’octubre passat.

Amb 36 discos en el mercat, els intèrprets d’èxits com “El abuelo del patio”, “Hermanos”, “El niño costalero”, “La comunión” o “Esta tarde se casa mi niña” ha escollit Terrassa en el seu recorregut d’adeu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ecos del Rocío actuarà a la Festa Major de Terrassa
To Top