Publicitat
Bombers Terrassa sanegen una façana del carrer de Sant Jaume Nebridi Aróztegui (12)
Terrassa

Acció d’urgència dels bombers en una façana de Terrassa

Intervenció de sanejament al carrer de Sant Jaume

Efectius de bombers durant el sanejament d'aquest matí / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els bombers han intervingut d’urgència aquest matí de dilluns en un edifici del Centre de Terrassa per sanejar una cornisa degut al perill de despreniments. L’actuació l’ha efectuat una dotació del cos d’emergències al carrer de Sant Jaume, davant d’una de les entrades de l’escola Tecnos.

Els bombers no han necessitat l’escala per treballar, perquè la cornisa en estat de deterioració estava en la part superior d’una planta baixa. L’immoble, amb dos garatges, no té plantes superiors i els bombers han dut a terme la neteja desde el sostre del camió.

Els Bombers de Terrassa sanegen una façana del carrer de Sant Jaume

Preventiu

De la cornisa de la façana havien caigut alguns trossos de petita entitat i els bombers s’han encarregat d’eliminar altres fragments que podien desprendre’s. El propietari de l’edifici afectat ja havia previst realitzar obres, però ha estat necessari, mentrestant, un treball de sanejament dels bombers amb caràcter preventiu, sobretot degut a la proximitat del col·legi.

La Policia Municipal ha tallat l’accés de vehicles al carrer de Sant Jaume des del carrer del Puig Novell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Acció d’urgència dels bombers en una façana de Terrassa
To Top