Publicitat
Autonoms egarencs (1)
Terrassa

Concentració d’autònoms contra la inseguretat a Terrassa

L’acte de protesta es realitzarà a la plaça del Primer de Maig

Joaquín Peñalver, en el centre, durant la visita a un establiment assaltat fa uns dies

“Volem una Terrassa segura“. Aquest és el lema senzill de la concentració que l’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE) ha convocat per a aquest dimecres a Terrassa per protestar contra la inseguretat pública. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores a la plaça del Primer de Maig, a Sant Pere Nord.

“Els autònoms de Terrassa exigim solucions ja!”, diu l’entitat en els cartells de la convocatòria. En les darreres setmanes, AAE ha mostrat la seva indignació per l’onada de fets delictius, sobretot robatoris amb força i atracaments, perpetrats a la ciutat. Sant Pere Nord n’és un exemple. Divendres passat van tenir lloc en l’artèria principal d’aquest barri, la Rambla de Francesc Macià, a pocs metres de la plaça del Primer de Maig, un robatori amb força i un amb intimidació en sengles comerços. Dos sospitosos van ser detinguts.

Diversos comerciants han repartit fullets en els darrers dies cridant a la participació en la concentració. AAE, entitat amb uns 500 associats a tota la ciutat, reclama més efectius policials.

Al Parlament

D’altra banda, una representació de l’associació, amb el seu president, Joaquín Peñalver, al capdavant, compareixerà aquest dijous davant la Comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya per informar sobre les condicions de l’activitat econòmica a Terrassa i al Vallès Occidental. La intervenció es farà a les 15 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concentració d’autònoms contra la inseguretat a Terrassa
To Top