Publicitat
Terrassa

Meritxell Lluís liderarà la llista de Junts amb Montse Caupena de número dos

Junts per Terrassa anirà a les municipals amb una candidatura de consens

Meritxell Lluís s’estrenarà el 2023 com a candidata de Junts a l’alcaldia de Terrassa / nebridi aróztegui

La portaveu municipal de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, i la filòloga Montserrat Caupena formaran finalment una candidatura conjunta a les eleccions municipals previstes el maig del 2023. Després de dies de negociacions les dues polítiques, que havien explicitat la seva intenció d’anar a primàries i competir per liderar la llista de JxT, han acordat impulsar una candidatura conjunta. Meritxell Lluís serà la candidata a l’alcaldia de Terrassa i Montserrat Caupena farà tàndem com a número dos.

Els afiliats de Junts han ratificat aquesta nit el pacte en assemblea. De fet, Lluís i Caupena han tancat negociacions aquesta mateixa setmana. Amb el suport de les bases del partit, ara queden avalades les dues primeres posicions de la llista per als comicis del maig del 2023.

Meritxell Lluís, portaveu del grup municipal de Junts i candidata a l’alcaldia.

Tancada la candidatura conjunta, Montserrat Caupena ha afirmat que cal “remar tots junts per aconseguir impulsar el canvi que la ciutat i els terrassencs necessitem”. La número dos valora molt positivament “que sumem i siguem capaces de treballar amb una candidatura forta, unida i al servei de la gent; perquè sumar, multiplica”, ha explicat.

Per Lluís, l’objectiu d’aquesta candidatura unitària és “una Terrassa que lideri, que exerceixi el seu lideratge com a tercera ciutat del país, i que sigui peça clau en la construcció de la República catalana”.
L’acord entre les dues polítiques allunya el risc a junts per Terrassa d’un procés de primàries amb dues candidates i dos projectes polítics per a la ciutat.

Montse Caupena serà la número 2 de la candidatura de Junts a les municipals de 2023

Caupena va ser la primera a comunicar la seva voluntat de liderar la llista de Junts a Terrassa i d’anar a eleccions internes. Un cop obert el procés de primàries, Lluís va fer pública també la seva voluntat de liderar la candidatura dels sobiranistes. Ara, el pacte entre les dues polítiques segella una llista d’unitat i aplana el camí cap a les municipals.

Junts té al davant el repte de millorar resultats i capgirar la pèrdua de representativitat de les darreres convocatòries municipals. Lluís i Caupena hi hauran de mobilitzar el vot independentista en unes eleccions en què competiran amb una ERC que estrena candidata -Ona Martínez-, i que exhibirà com aval la seva gestió com a soci de govern.

La cap de llista Meritxell Luís és diplomada en Gestió i Administració Pública i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Té diversos postgraus i un màster en Govern Local.

Montserrat Caupena és llicenciada en Filologia Romànica, té un màster en Logopèdia, i exerceix de professora de secundària i batxillerat. S’ha incorporat recentment a la candidatura unitària de Laura Borràs i Jordi Turull, com a membre de l’executiva nacional de Junts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top