Publicitat
Terrassa

Nova L15 amb microbús per Can Parellada i les Fonts

L’Ajuntament està pendent del lliurament del vehicle, que permetrà millorar la mobilitat als barris del sud de la ciutat

La L15 ha de donar servei als barris del districte 7 / Nebridi Aróztegui

La incorporació d’una nova línia de bus, l’L15, a la flota de Tmesa serà una realitat. L’Ajuntament de Terrassa ha informat els veïns de les Fonts, de Can Parellada i de les Torres de Can Parellada que està pendent  del lliurament del minibús que cobrirà el servei, un vehicle de mitjà format que podrà donar resposta a les reivindicacions de millora de la mobilitat que fa temps que planteja el districte.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat Lluïsa Melgares s’ha reunit amb els veïns per debatre sobre el desenvolupament de les millores en la mobilitat al sud de la ciutat i per parlar dels detalls de la futura L15.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova L15 amb microbús per Can Parellada i les Fonts
To Top