Publicitat
Vaga Taxi Terrassa Nebridi Aroztegui 2
Terrassa

Vaga de taxistes a Terrassa

Concentració a la Rambla d’Ègara contra el decret dels VTC

Imatge de la parada de taxis de la Rambla d'Ègara fa uns minuts / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La cooperativa Tele Taxi Egara, la majoritària del taxi a Terrassa, s’ha sumat aquest dimecres a la convocatòria de vaga del sector a tota Catalunya, El col·lectiu protesta contra el decret que prepara la Generalitat sobre els VTC, els Vehicles de Transport amb Conductor, els cotxes amb xofer.

Desenes de taxistes terrassencs han previst ocupar aquest matí de dimecres el carril bus de la rambla d’Ègara, entre els carrers de Gutenberg i de Columel·la, com a acte de protesta. Serà una de les iniciatives del sector en la jornada de vaga convocada a tota Catalunya contra el nou decret que prepara el Govern de la Generalitat. La protesta a Terrassa es durà a terme entre les 10 i les 12 hores.

Interès general

El taxi demanda que la Generalitat “protegeixi l’interès general a través de garantir l’equilibri entre taxis i VTC, establint una ràtio d’1 VTC per cada 30 taxis en el servei de transport urbà a partir del 29 de setembre del 2022”.

El taxi de Catalunya “s’ha unit per primera vegada en la història” per a una demanda que els impulsors de la vaga consideren “de mínims”, perquè no rescabala al sector del dany que ha sofert fins ara per les plataformes de lloguer de vehicles amb conductor. Si l’únic punt de la seva demanda no és atès, els taxistes interpretaran la negativa “com un atac del Govern”.

La cooperativa Tele Taxi Egara, la més gran de Terrassa, que agrupa 82 xofers, dona suport a la protesta i està darrere de l’acte d’aquest dimecres a la rambla d’Ègara.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vaga de taxistes a Terrassa
To Top