Publicitat
Terrassa

El bisbe Saiz Meneses torna a Terrassa per inaugurar l’ampliació de l’escola Ramon Pont

En centre incorpora 8 aules noves, una cuina i un menjador i passarà de 350 a 570 alumnes

El bisbe de Terrassa Salvador Cristau parla per als assistents a la inauguració. Al seu costat, l'arquebisbe de Sevilla, Josep àngel Saiz Meneses.
Les obres d’ampliació de l‘escola parroquial Ramon Pont van ser inaugurades dimecres pel bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, acompanyat del seu antecessor en el càrrec,  Josep Ángel Saiz Meneses, des de 2021 arquebisbe de Sevilla.

L’arquebisbe Saiz Meneses, dimecres a l’escola Ramon Pont

Les obres d’ampliació de l’escola Ramon Pont, que encara no han finalitzat, van començar l’abril de 2021. El projecte inclou la construcció de 8 noves aules, una cuina i un menjador, a banda d’altres instal·lacions per a donar servei a una segona línia i cicles formatius de cuina, medi ambient i salut. Les millores en l’equipament permetran al centre passar dels 350 alumnes a 570.

La inauguració va comptar amb l’assistència d’una àmplia representació del Consistori municipal encapçalada per la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana, els portaveus Meritxell Lluís (JxT), Javier González (CS) i el president del grup socialista Alfredo Vega, entre altres regidors. A l’acte hi van assistir també Roser Àlvarez, delegada episcopal de les escoles diocesanes i parroquials i Marc Moreno, director del centre. També Meritxell Ruiz, secretària general de la Fundació Escola Cristiana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El bisbe Saiz Meneses torna a Terrassa per inaugurar l’ampliació de l’escola Ramon Pont
To Top