Publicitat
Terrassa

“Hem de transformar Terrassa i posar-la al servei de la ciutadania”

Salvador Illa, Primer Secretari del PSC, ha estat present a la Festa Socialista de Terrassa, dedicada a la candidata a les eleccions Eva Candela

Salvador Illa i Eva Candela a la Festa Socialista de Terrassa / Lluís Clotet

“Hem de transformar Terrassa i posar-la al servei de la ciutadania, millorant les polítiques i serveis públics”, ha emfatitzat Salvador Illa, Primer Secretari del PSC, a la Festa Socialista de Terrassa que s’ha dut a terme aquest dissabte a la tarda a la Plaça Primer de Maig, a Sant Pere Nord. La festa s’ha dedicat a Eva Candela, Diputada al Parlament de Catalunya i candidata del PSC a les eleccions municipals del pròxim maig de 2023. La plaça s’ha omplert de vermell amb els simpatitzants del partit polític, que han donat suport a les intervencions de Salvador Illa, Eva Candela i Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, amb aplaudiments i crits d’ànim.

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, Salvador Illa, Primer Secretari del PSC, i Eva Candela, candidata del PSC a les eleccions municipals / Lluís Clotet

“Hem de posar als ciutadans al capdavant i mirar a qui ningú veu, sobretot aquelles persones que ho estan passant malament i ens necessiten”, ha afegit Salvador Illa durant la seva intervenció. El Primer Secretari del PSC ha posat en valor el model que aplica el partit polític i que seguirà Eva Candela, basat en polítiques socials i públiques. Ha remarcat que la pandèmia ha estat un punt d’inflexió per a la política, que ha ensenyat als partits que han de treballar junts per arribar a acords, respectar a l’adversari i aprendre a fer una política d’autoexigència, assumint les responsabilitats, i una política d’identitats compartides, per respectar totes les nacionalitats i la diversitat.

Seguint la premissa que cal transformar la política i transformar Terrassa, Eva Candela ha destacat que vol recuperar la Terrassa d’anys enrere, quan era pionera. “La meva passió és posar-me al servei dels ciutadans i ciutadanes. Vull ser alcaldessa de Terrassa per imperatiu ètic. Som la tercera ciutat d’Europa, però hem de recuperar el valor que teníem abans i no oblidar els sacrificis del passat. Els líders socialistes sempre han liderat la transformació d’aquesta ciutat, dignificant els barris”, ha expressat Candela, que si sortís escollida seria la primera alcaldessa de la història de Terrassa. De la mateixa manera, la candidata del PSC ha destacat que una de les seves prioritats és que Terrassa torni a ser una ciutat tranquila i segura i lluitar per oferir als joves més oportunitats, davant el nombre cada vegada més elevat de joves que marxen fora.

Foto: Lluís Clotet

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, ha donat tot el suport a Eva Candela, també en el marc feminista: “Terrassa necessita de les teves ganes, passió i experiència, Eva. És hora que una dona estigui al capdavant de Terrassa“, ha expressat l’alcaldessa. De la mateixa manera, els exalcaldes de Terrassa Pere Navarro i Alfredo Vega, així com Miquel Iceta, ministre estatal de Cultura i Esport, han donat tot el suport a Eva Candela a través d’un vídeo.

A més, davant l’onada de calor i els incendis per tot el país, els polítics han volgut remarcar el paper del cos de Bombers de la Generalitat i totes aquelles persones que durant aquest cap de setmana treballen per apagar els incendis forestals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top