Publicitat
Policia Municipal
Terrassa

Avisa la policia a Terrassa i acaba denunciat per tinença de drogues

Expedient a un supermercat per manca de documentació

Policia Municipal de Terrassa

Ell mateix va alertar uns policies municipals perquè acabava de discutir-se amb els treballadors d’un supermercat de Terrassa. I ell mateix va acabar denunciat per tinença de drogues.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la nit a la Maurina. A les 22.40 hores, una dotació de la Policia Municipal que patrullava pel carrer de Felip II va ser requerida per un individu: informava que s’havia discutit amb els treballadors d’un establiment.

Marihuana

Agents i ciutadà van anar junts al local. Els guàrdies van fer d’intermediaris per pacificar la situació i van identificar i escorcollar els implicats. Va ser aleshores quan van descobrir que l’home, aquell que havia demanat la seva intervenció, duia a sobre marihuana. En concret, 6,3 grams d’aquesta droga.

Va acabar denunciat per tinença de substàncies estupefaents, però no va ser l’única persona sobre la qual va recaure un expedient sancionador en l’actuació policial: els agents van interposar una denúncia a l’encarregat del supermercat per no presentar cap tipus de documentació del comerç.

Els cossos policials desenvolupen tasques especials de vigilància en aquest sector de la Maurina des de fa mesos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Avisa la policia a Terrassa i acaba denunciat per tinença de drogues
To Top