Publicitat
Festa Major

Oasi pop de felicitat

La Casa Azul va fer cantar i ballar diumenge el parc dels Catalans en una nit de catarsi col·lectiva

Els canons de confeti van enbolcallar l'univers pop de La Casa Azul/ Lluís Clotet

La Casa Azul va tancar diumenge els concerts multitudinaris de Festa Major al parc dels Catalans amb una festa total de pop electrònic, propulsió de llums, crides a la felicitat i pluja de confeti.

Guille Milkyway va portar a Terrassa la seva banda, el seu huracà de sensacions, davant d’un públic amb ganes de deixar-se anar, que des del minut 1 del concert va cantar i ballar tots els temes, durant una hora i mitja de catarsi col·lectiva.

“No hay futuro”, el darrer single digital de Milkyway, va obrir el recital de diumenge de manera impactant, electrificant. La Casa Azul no va defraudar i el DJ va fer el que més li agrada. Parlar de la seva vida, de la vida, embolcallant els problemes quotidians en el seu univers pop i màgic.

Sobre l’escenari, la banda de La Casa Azul va tocar tots els seus hits, amb un directe impecable, contundent i amb picades d’ull retropop. Imatges manga amb pluja de confeti pel tema “Sin perder el control”; profusió de llum, música i taules de surf per a ballar sense parar “Siempre brilla el sol”; un homenatge a Raffaella Carrá, amb fusió hilarant amb el tema “Rumore”, que va cantar tota l’audiència i una versió al piano de la rumba “Yo también”, el Goya de Milkyway.


El concert va fer un repàs als temes més “mainstream” de La Casa Azul, en un crescendo que va culminar passada la 1.30 de la matinada, amb el públic saltant al ritme de “La Revolución sexual” i “Nadie pudo volar”.

“La vida és prou curta per angoixar-se amb les coses petites del dia a dia”, va dir Guille a un públic que volia escoltar els seus missatges, evadir-se i gaudir. El músic coneix bé Terrassa. L’amor el va fer visitar intensivament la ciutat fa uns anys i ahir va piropejar la seva gent.”Sou molt boniques”, va repetir durant tot el concert.

Després de quatre anys de directes amb el grup, La Casa Azul va tancar diumenge a Terrassa un concert rodó: Ple fins a la bandera al parc dels Catalans, amb públic de totes les edats; so impecable; una posada en escena rotunda i un bon rotllo dalt l’escenari que van saber contagiar a l’audiència. Un cop acabat el recital, la gent va continuar ballant al parc, mentre Milkyway celebrava la bona feina amb tot el seu equip, amb profusió d’abraçades dalt de l’escenari, tancant d’aquesta manera una nit perfecta de pop i bona música.

FOTOS | La Casa Azul a la Festa Major de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Oasi pop de felicitat
To Top