Publicitat
Junts x Terrassa denuncia mal estat avinguda del Vallès Meritxell Lluís Nebridi Aróztegui (2)
Terrassa

Junts per Terrassa denuncia el mal estat de l’avinguda del Vallès

Queixes per la vegetació descontrolada i l’obstrucció d’imbornals

Les regidores Montserrat Caupena i Meritxell Lluís, amb les fotos de denúncia / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Hi ha una figuera incipient en un embornal. I coloms morts en descomposició. No és una mera qüestió estètica, per la vegetació descontrolada, en una entrada principal a Terrassa. És una qüestió de seguretat en cas de pluges intenses. Això afirma Junts per Terrassa, que aquest dijous ha denunciat el que considera “deixadesa i desídia” del govern municipal amb l’avinguda del Vallès. El partit independentista, per part seva, anuncia que aquesta avinguda serà un eix primordial del seu programa electoral per als comicis de l’any que ve.

“Aquestes imatges són prou reveladores”, ha apuntat Meritxell Lluís, regidora i portaveu del grup municipal de Junts mentre assenyalava les fotografies amb les quals aquesta formació ha acompanyat la seva compareixença de premsa a l’Ajuntament. Fotos de vegetació en voreres i mitjanes, per exemple. “Amb la falta de manteniment urbà s’aprecia amb major nitidesa que el govern de Jordi Ballart li ha perdut el pols a la ciutat”. L’avinguda del Vallès és paradigmàtica en aquest sentit. El seu estat exemplifica, segons Junts, la desídia municipal: embornals tapats, alguns amb plàstics acumulats pel temps (al costat de Xúquer), forats en la calçada, voreres impracticables.

Invasió

Una cosa és apostar, com altres ciutats, per un model de “renaturalització“, deixant créixer la vegetació espontània, però amb control, i una altra cosa és això: la invasió de males herbes, els embornals obstruïts. “Quan hem preguntat pel manteniment, ens diuen que els netegen cada cinc o sis anys”, ha recalcat Lluís. Ni el Mundial de hockey ha servit per arranjar la situació, denuncia.

Junts x Terrassa denuncia mal estat avinguda del Vallès Meritxell Lluís Nebridi Aróztegui (1)

Meritxell Lluís, durant la seva intervenció d’aquest dijous a l’Ajuntament / NEBRIDI ARÓZTEGUI

“No ens podem creure que Ballart no hagi passat per l’avinguda del Vallès, ni per l’entrada a Terrassa pel Centre, que tampoc està molt millor. I si ha passat, li diem que hi ha una Terrassa més enllà de les xarxes socials”, ha afegit la portaveu de Junts, partit que col·locarà la transformació de l’avinguda del Vallès “en un espai amable”, de passeig, en un lloc preeminent del seu programa electoral. La zona d’aquesta via més malparada és la sud, on a penes hi ha habitatges i sí empreses.

“Com podem propiciar que vinguin empreses si tenim els polígons com els tenim? No es pot esperar a desplegar el Pla Director de Polígons per netejar”, ha insistit l’edil. “El manteniment i la neteja han de ser punts clau per a qualsevol govern municipal. L’estat de l’avinguda del Vallès clama al cel. No és de rebut. És un problema de ciutat i la seva resolució no requereix només pegats i nyaps”, ha conclòs Lluís.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Junts per Terrassa denuncia el mal estat de l’avinguda del Vallès
To Top