Publicitat
Pista de petanca de Can Boada del Pi Nebridi Aróztegui (3)
Terrassa

Projecte de 140.000 euros per les pistes de petanca de Can Boada de Terrassa

El termini total de les quatre fases és de nou mesos

Les pistes, deteriorades, estan al camí de Can Boada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Ajuntament té redactat el projecte per reformar el sector de les pistes de petanca de Can Boada del Pi en uns treballs que seran dividits en tres lots, duraran en total uns nou mesos i costaran uns 140.350 euros. La proposta municipal inclou un nou enjardinament, porteries, una millora del pàrquing i la col·locació d’un mòdul.

Es desconeix la data concreta d’inici de les obres, però la intenció és que es desenvolupin durant el 2023. El projecte està pendent d’aprovació i del tràmit d’informació pública. Abans de l’aprovació, la Generalitat ha d’autoritzar el projecte: l’ús de l’àrea seria provisional perquè l’espai es troba en un sector subjecte a desenvolupament en un pla especial.

Representants de l’associació de veïns de Can Boada del Pi es van reunir el mes passat amb responsables de l’Ajuntament per repassar demandes i conèixer els tràmits de projectes del barri. El de les pistes de petanca del camí de Can Boada era un d’ells. En realitat, era un dels més avançats. Tot i això, l’entitat veïnal ha mostrat la seva contrarietat pel fet que l’obra es reparteixi en tres lots.

Lots

El primer lot, d’un pressupost de 70.700 euros i de quatre mesos d’execució, consistirà en l’enderroc de les pistes actuals i en actuacions com la tala d’arbres, la retirada de travesses de fusta, el reblert de terres, el tancament d’accessos, la col·locació d’una llosa de formigó per al futur muntatge de mòduls prefabricats, la instal·lació de dues noves lluminàries i la recol·locació d’una font, mobiliari i aparells gimnàstics. En aquesta fase s’enjardinarà un talús i es plantarà arbratge nou.

El segon lot costarà 20.238 euros i es durà a terme en dos mesos i mig. Serà el de les obres de reblert de terres per eixamplar la pista esportiva, la col·locació de paviment de sauló, la construcció d’escales i el camí d’accés a l’aparcament, la instal·lació de porteries, la creació de voreres i la plantació de més arbres.

La tercera fase (10.903 euros de pressupost i un mes i mig de durada) se centrarà en la parcel·la d’estacionament, amb la reordenació de les places, la instal·lació de tres projectors per il·luminar el pàrquing, la col·locació de pilons per separar l’aparcament i l’espai verd i la sembra d’una prada. Per a l’última fase, amb un termini d’un mes i una estimació econòmica de 38.492 euros, quedarà el mòdul prefabricat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Projecte de 140.000 euros per les pistes de petanca de Can Boada de Terrassa
To Top