Publicitat
Terrassa

Qui és el terrassenc més conegut? Descobreix-ho

A través d’aquest mapa pots conèixer qui són les persones més conegudes de cada municipi

Alguna vegada t’has plantejat qui pot ser la persona originària de Terrassa més coneguda arreu del món? A través d’aquest mapa pots descobrir-ho: el geògraf finlandès Topi Tjukanov ha creat un mapa on es mostra el nom de la persona més popular de cada municipi. La informació recollida prové d’una base de dades amb 2,3 milions d’individus, un treball de diversos investigadors publicat a la revista Scientific Data.

En el cas de Terrassa, tenim un guanyador: es tracta de Xavi Hernández, l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona i actual entrenador de la Primera Divisió. Ha guanyat 32 trofeus en la seva carrera, cosa que el converteix en el segon jugador espanyol més premiat de la història.

A Matadepera trobem Riqui Puig, també jugador de futbol. Precisament a Terrassa és on va iniciar la seva carrera com a futbolista, jugant a les files del Jàbac Terrassa. Posteriorment va jugar també amb el Futbol Club Barcelona, i actualment juga de centrecampista a Los Angeles Galaxy de la Major League Soccer dels Estats Units.

Si vols tafanejar i explorar quines són les personalitats més conegudes d’altres localitats, aquí et deixem el mapa interactiu!

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Qui és el terrassenc més conegut? Descobreix-ho
To Top