Publicitat
Terrassa

Un jove irromp a l’edifici esfondrat de la Rutlla i atura les obres

L’home ha grimpat per l’edifici i ha entrat a l’interior per la balconada

Moment en què l'ambulància del SEM evacua el jove / Nebridi Aròztegui

Les obres per consolidar l’edifici del número 12 del carrer de la Rutlla s’han vist inesperadament interrompudes aquest dilluns al matí per la irrupció d’un home que ha entrat de manera abrupta a l’edifici escalant per la façana.

L’incident s’ha produït a primera hora del matí, quan un home jove ha accedit a l’interior del perímetre de seguretat de les obres “visiblement excitat”, amb la intenció d’entrar a l’edifici. Els treballadors li han fet saber que l’immoble era inaccessible per la caiguda de la coberta i l’esfondrament de l’interior, però l’home “no ha desistit i ha intentat, amb puntades de peu, entrar a la casa”, comenten testimonis de l’incident.

Els Serveis d’Emergències Mèdiques evacuen el jove / Nebridi Aròztegui

De manera sobtada, i sense que els operaris poguessin impedir-ho, el jove ha escalat per la façana fins a arribar al primer pis i ha entrat pel balcó.

La constructora ha donat avís immediatament al 012 i al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions de Mossos d’Esquadra, de Policia Municipal i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’home ha estat finalment reduït i desallotjat del lloc dels fets en una ambulància. Un cop els serveis d’emergència abandonessin el tram nord del carrer de la Rutlla, la constructora tenia previst reprendre els treballs.

L’incident ha inquietat als operaris que treballen en l’apuntalament, la neteja i la consolidació de l’edifici. L’immoble del número 12 del carrer de la Rutlla està en estat precari després de l’enfonsament de la teulada.

La setmana passada la constructora Hercal, responsable de les tasques de consolidació, va procedir a assegurar les balconades de la façana i aquesta setmana es disposa a desenvolupar les tasques de consolidació de l’interior. Es tracta d’una operació de cirurgia, donada l’acumulació de runes a l’interior de l’edifici, la fragilitat de l’estructura i les reduïdes dimensions de la finca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un jove irromp a l’edifici esfondrat de la Rutlla i atura les obres
To Top