Publicitat
Terrassa

La Policia Municipal presenta el seu calendari més màgic

Els membres de ‘Policías por y para los Valientes’ també organitzen la rapada solidària que se celebrarà el dilluns 26 al Raval de Montserrat

Rafel Casanova BCF

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; la regidora de Via pública, Protecció Civil i Seguretat, Patrícia Reche; la regidora de Salut, Mónica Polo, i membres de la Corporació Local, ha assistit a la presentació del calendari solidari 2023, el projecte solidari de l’associació ‘Policías por y para los Valientes’ per recollir fons per a la investigació del càncer infantil.

El nou calendari porta per nom ‘Som increïbles’ i aprofundeix en la temàtica de la màgia. També s’ha donat a conèixer la campanya d’enguany, orientada a visibilitzar a ‘SuperOli Arte’, una iniciativa de la família de l’Olivia, pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu, que neix fruit de converses entre pares i mares i la col·laboració entre famílies. Al projecte hi apareixen frases inspiradores i mantres que es diuen i que es segueixen habitualment al llarg del tractament, que la família de l’Olivia. Aquests s’han volgut plasmar en quadres decoratius anomenats ‘Superolis’. L’acte ha finalitzat amb un espectacle de màgia del Màgic Andreu.

El calendari, que es pot trobar en dos formats diferents, de taula i de paret, ha comptat amb la col·laboració de personalitats del món de la màgia, que acompanyen mes a mes als infants protagonistes. Es podran adquirir a la Prefectura de Policia (edifici Glòries), a la pàgina web www.policiasxvalientes.org i a botigues col·laboradores. Tota la recaptació es destinarà a la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Més enllà del calendari i del nou projecte de l’associació, els membres de ‘Policías por y para los Valientes’ organitzen la rapada solidària que se celebrarà el dilluns 26 al Raval de Montserrat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top