Publicitat
Terrassa

Què he de fer si m’han assignat el nou CAP Can Roca?

Cap Can Roca Terrassa visita d'obres Nebridi Aróztegui (16)

El centre sanitari obrirà les seves portes dilluns vinent

El CAP Can Roca està situat al carrer de Fàtima / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El José, veí de Sant Pere Nord, ha trucat aquest dimecres al seu CAP de sempre, el Terrassa Nord, a tocar de casa, per demanar hora per a la seva doctora. Amable, pacient, una administrativa l’ha va informat que l’agenda estava tancada, missatge al qual aquest usuari i altres estan més que acostumats. Però el missatge que més va ha impactat al José ha estat el que l’informava que el CAP Nord deixava de ser el seu CAP. La gestió l’hauria de fer en un altre lloc, en el seu nou ambulatori: el flamant CAP Can Roca, que obrirà les seves portes dilluns vinent. Aquest veí, com molts altres, encara no havia rebut la carta amb què el CatSalut ha d’informar els afectats pel canvi, que són uns 24.000: 17.700 del CAP Rambla i 6.100 del Terrassa Nord. Al José i a milers de terrassencs els sorgeixen preguntes. Aquestes són les més freqüents, i les respostes que els corresponen.

On?

El CAP Can Roca està situat al carrer de Fàtima, 18, al costat de l’institut del mateix nom. Es pot acudir al centre d’atenció en autobús (línia 5) o amb el Metro del Vallès (l’estació Nacions Unides està situada a pocs metres).

Què puc fer si no vull canviar de CAP?

Les persones que vulguin canviar de centre ho podran sol·licitar passats sis mesos de permanència en el nou CAP Can Roca.

Cap Can Roca Terrassa visita d'obres Nebridi Aróztegui (12)

Interior de l’ambulatori, que té 1.779 metres quadrats / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Quins horaris té?

El CAP estarà obert de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres. Fora d’aquest horari, l’atenció a adults, de 9 a 20 hores, en dissabtes, diumenges i festius, es realitzarà al Terrassa Nord, igual que l’atenció pediàtrica (de 9 a 17 hores els dissabtes).

On tindré l’atenció especialitzada?

El CAP Can Roca el gestiona el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), però els especialistes hospitalaris seran els de MútuaTerrassa. Si esteu en llista d’espera per a una prova o intervenció quirúrgica en el CST o una altra entitat, continuareu allà fins a obtenir l’alta o fins que es dugui a terme la prova o operació. Si la situació del pacient requereix visites domiciliàries, les continuarà rebent.

M’atendran al nou CAP si tenia programada visita o prova en l’anterior?

El CAP Can Roca contactarà amb els interessats per reprogramar la visita o prova. El nou equip assistencial de referència serà l’encarregat de donar-vos els resultats pendents, però amb cita prèvia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top