Publicitat
Policia Municipal
Terrassa

Bar denunciat dues vegades en un dia per no tenir permís de terrassa

Entre la primera inspecció i la segona només van passar tres hores

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest dimecres dues vegades el responsable d’un bar per tenir, primer, i mantenir, després, la terrassa sense disposar-ne de permís. Les intervencions es van realitzar al barri del Pla del Bon Aire.

Només van passar tres hores entre la primera multa i la segona. Segons la policia, uns agents van realitzar la primera inspecció en l’establiment, ubicat al carrer de Granollers, a les 17.30 hores. El bar tenia muntada una terrassa sense l’autorització preceptiva.

Reiteració

Els guàrdies van interposar la corresponent denúncia per incompliment de les ordenances i van informar el propietari que havia de retirar el muntatge de la via pública, a l’espera d’obtenir el permís pertinent.

Tres hores més tard, una dotació policial patrullava la zona i va constatar que el mobiliari de la terrassa seguia on era abans. Aleshores va caure la segona denúncia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bar denunciat dues vegades en un dia per no tenir permís de terrassa
To Top