Publicitat
Terrassa

Concert per a la recerca de la Covid persistent

L’impulsa la Fundació Docència i Recerca de MútuaTerrassa

Foto de família de la presentació del concert “La recerca és vida”, a l’Auditori de Sant Cugat

La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa -orientada des dels inicis de la pandèmia a la recerca en Covid i Covid persistent (CP)- organitza un concert benèfic que oferirà el Quartet Casals amb el propòsit de contribuir a la investigació envers aquesta síndrome. Sota el títol “La recerca és vida”, se celebrarà el proper dijous, 6 d’octubre, a les 20 hores al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Es tracta de la primera vegada que el Quartet Casals, considerat un dels millors quartets de corda d’arreu del món, oferirà una actuació a la ciutat de Sant Cugat.

Des del passat dimecres, 21 de setembre, les entrades per assistir al concert ja estan disponibles a un preu de 30 euros al web del Teatre-Auditori. Paral·lelament, la web de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa recull donacions per aquesta causa. En aquesta mateixa pàgina es pot conèixer de primera mà la tasca de recerca desenvolupada actualment en matèria de Covid Persistent.

Els fons recaptats en el concert benèfic del Quartet Casals es destinaran als estudis per millorar l’atenció i tractament de les persones amb Covid i CP. Concretament s’utilitzaran per detectar persones amb simptomatologia, avaluar les seves necessitats mèdiques i crear proves diagnòstiques que facilitin la seva identificació.

També es buscaran marcadors que permetin avaluar el seguiment, identificar factors de risc associats a la CP i valorar l’opció terapèutica més escaient per cada pacient.

Són múltiples els avenços desenvolupats ja en la recerca de la Covid persistent. Entre ells, la creació d’un banc de mostres amb més d’un miler de pacients amb Covid-19, el lideratge d’estudis d’idoneïtat i farmacogenètics de diferents tractaments, la identificació de marcadors de gravetat a través d’estudis genètics i immunològics i l’avaluació de proves diagnostiques, entre altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concert per a la recerca de la Covid persistent
To Top