Publicitat
Terrassa

Cicle de conferències sobre discapacitat

Està impulsat per LaFACT Fupar i dirigit a les famílies i a la comunitat

Un moment de la conferència d'aquest dimecres

LaFACT Fupar ha iniciat aquest dimecres el cicle de conferències sobre discapacitat dirigit a famílies i comunitat, que respon al seu compromís de crear oportunitats per a les persones acompanyant-les en el seu desenvolupament social i laboral. En aquest sentit, la formació es divideix en tres conferències i un taller presencial, que abordaran diferents temàtiques i es duran a terme des d’ara i fins a finals d’any.

Com a novetat, enguany, s’oferirà l’opció de participar a les conferències en modalitat online i presencial, fet que ofereix la possibilitat que també hi participin entitats, famílies o professionals de fora de Terrassa. Un cicle formatiu organitzat amb la col·laboració del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i Dincat, i que compta, a més, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

La primera conferència “L’acompanyament familiar en la inserció laboral de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista” celebrada aquest dimecres ha estat a càrrec de Jordi Pera Segarra, llicenciat en Administració i Direcció d’empreses, Màster en negocis internacionals.

Les properes sessions formatives seran:

Conferència: “Prestacions econòmiques vinculades a la discapacitat” (presencial i online) el dilluns 17 d’octubre de 18 a 20h a càrrec d’Elsa Salgado Álvarez, Treballadora Social, llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia i Tècnica en gestió de prestacions.

Taller:  “Qui cuida de qui? Eines per planificar l’envelliment de la persona cuidadora” (presencial) els dimecres 23 i 30 de novembre de 18 a 20h a càrrec de Fundació Alzheimer Catalunya, entitat sense ànim de lucre amb més de 30 anys d’experiència treballant per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència.

Conferència: “Parlem de sexualitat i afectivitat amb els nostres fills i filles” (presencial i online) el dilluns 12 de desembre de 18 a 20h a càrrec de Jordi Fernández Suriñach, Doctor en psicologia, salut i qualitat de vida, Màster en psicologia clínica i sexual; Professional de la Fundació MAP.

Aquest cicle de conferències compta amb places limitades i la inscripció és gratuïta a través del correu suport08@lafact.cat o el telèfon 607 75 47 85. Tota la formació presencial s’imparteix a LaFACT, Rambla d’Ègara 340 de Terrassa (accés per la porta lateral C/ Torres Garcia, sn 3a planta).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top