Publicitat
Terrassa

Terrassa completa la senyalització que evita circular bicicletes i patinets

Operaris municipals han acabat de col·locar els corresponents senyals al Centre

Doble senyal que prohibeix la circulacuió de bicicletes i patinets elèctrics al carrer de l'Església, a tocar de la Plaça Vella

Els principals carrers de vianants del Centre estan ja degudament senyalitzats tant verticalment com horitzontal pel que fa a la prohibició que hi circulin bicicletes i VMP (vehicles de mobilitat personal), majoritàriament patinets elèctrics.

Operaris municipals han instal·lat els corresponents senyals que impedeixen circular pel carrer de Sant Pere i de la Font Vella, tal com va comunicar el Consistori. La prohibició s’ha estès també al carrer dels Gavatxons i al carrer de l’Església. Aquesta va ser una de les peticions que van fer els comerciants i els veïns de la zona en una de les trobades que van tenir amb l’alcalde.

Tot i les plaques i la pintura del terra, bona part dels usuaris de bicicleta i patinets fan cas omís a aquestes indicacions i continuen baixant, en alguns casos a gran velocitat, pel carrer de Sant Pere i per la Font Vella.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top