Publicitat
Terrassa

Un nou atacac bandoler a Terrassa

Torna la recreació dels fets de 1609

Actuació durant la commemoració celebrada l'any passat / SANTI OLIVET

Són la colla de Perot “El Lladre” i estan disposats a assaltar de nou la masia de Can Boada del Pi de Terrassa. Ho faran aquest dissabte vinent de manera similar a com ho van fer uns altres l’any 1609, concretament el 2 de desembre.

Així, aquest dissabte 26 de novembre, Can Boada viurà de nou una recreació d’aquells fets. Els Trabucaires Bandolers han organitzat, amb la col·laboració de l’associació veïnal, un programa d’actes que començarà a les 12 hores a les portes de la masia.

Les salves dels trabucs constituiran el tret de sortida a una cercavila que, amb els tambors de Drac i Bruixes de Can Boada i Drac de Terrassa, i el batre de Bastoners, baixarà pel carrer de la Masia fins a la ronda de Ponent, i pel carrer de les Vinyoles entrarà en els grups de Can Boada.

Advertència

Hi haurà actuacions a la plaça de la Verema. De tornada pel carrer del Torrent del Batlle, es passarà per la ronda de Ponent i el carrer del Dos de Maig, i es pujarà a l’ermita del Sagrat Cor. La rua acabarà als pisos de l’avinguda de Can Boada, amb un acte final al parc infantil.

Com en anteriors edicions, els organitzadors adverteixen a les persones amb problemes o amb sensibilitat auditiva, sobretot infants i gent gran, que adoptin mesures de protecció durant les actuacions dels trabucaires.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un nou atacac bandoler a Terrassa
To Top