Publicitat
Terrassa

Detingut a Terrassa després de saltar-se un control a la C-58

La persecució va acabar amb un accident

Moment de l'operatiu dels mossos a la rotonda del Doré

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a Terrassa el conductor d’un vehicle que va fugir d’un control policial a la C-58, va entrar en la ciutat i va acabar xocant amb dos turismes. El sospitós no havia obtingut mai el carnet de conduir.

Els fets van començar a les 8 hores a la C-58, on els mossos havien establert un dispositiu de control a l’alçada de Sabadell. Un vehicle es va saltar l’operatiu i va continuar la marxa cap a Terrassa, amb unitats dels mossos darrere d’ell.

Final abrupte

La persecució va prosseguir al terme municipal terrassenc. Va acabar de manera abrupta a l’alçada del Segle XX. El vehicle perseguit va xocar amb altres dos automòbils i el conductor va ser interceptat i identificat.

Va acabar detingut al carrer del Tren de Baix. És el presumpte autor de diversos delictes: resistència i desobediència, conducció temerària i un delicte contra la seguretat del trànsit, doncs els agents van comprovar que no tenia carnet de conduir: no l’havia obtingut mai.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut a Terrassa després de saltar-se un control a la C-58
To Top