Publicitat
Terrassa

Operatiu policial a Terrassa amb 40 identificats

El dispositiu es va desplegar a Ca n’Anglada

Operatiu policial conjunt a Terrassa / ALBERTO TALLÓN

Un operatiu policial desenvolupat aquest dimecres a Terrassa es va saldar amb 40 persones identificades, dues denunciades i una detinguda. El dispositiu va ser desplegat a Ca n’Anglada per la Policia Municipal en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i el Cuerpo Nacional de Policía. Una inspecció va derivar també en un expedient als responsables d’un establiment.

La intervenció, un “control de seguretat i convivència”, va començar a les 18.30 hores al passatge Comercial i els voltants, un sector de Ca n’Anglada on encara hi ha grups de venedors ambulants.

Va acabar amb 40 identificats i la interposició de denúncies administratives a dos individus: a un per venda ambulant i tinença d’una navalla i a un altre per possessió de marihuana. Un establiment de la zona va ser denunciat també en detectar-s’hi irregularitats en una inspecció. Els agents van detenir una persona que tenia pendent un requeriment.

Desplegaments policials similars han tingut lloc en el mateix indret de Ca n’Anglada als darrers anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Operatiu policial a Terrassa amb 40 identificats
To Top