Publicitat
Comarca

Nova campanya “Vacarisses, vacances segures”

Aquest estiu torna la campanya “Vacarisses, vacances segures”, fins al 30 de setembre. De nou, els veïns i veïnes del municipi que s’absentin del seu domicili durant aquest període poden deixar una clau a la Policia Local, ser avisats en cas de necessitat i/o designar una persona de confiança amb qui la policia pugui contactar. L’objectiu és que les persones inscrites a la campanya puguin gaudir de les seves vacances amb total tranquil·litat. A més, conèixer quins són els habitatges buits durant les vacances estiuenques permetrà millorar el servei de prevenció de la seguretat ciutadana. Tanmateix, no es pretén substituir la vigilància privada de les llars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top