Publicitat
Comarca

50 morts aquest estiu a la carretera

Les carreteres catalanes han registrat aquest estiu 46 accidents mortals en els quals han mort 50 persones, el 41% d’elles de "col·lectius vulnerables" com a motoristes, ciclistes i vianants. El conseller d’Interior, Miquel Buch, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el cap de la comissaria general de Mobilitat dels Mossos, Joan Carles Molinero, van informar ahir de la sinistralitat en les carreteres catalanes durant aquest estiu. Entre el 21 de juny i l’11 de setembre s’han incrementat en un 4,5% els accidents mortals, si bé el nombre de morts ha baixat en 6 persones respecte al mateix període de l’any passat.

Destaca que un 41% dels morts pertanyen a "col·lectius vulnerables", ja que han perdut la vida 13 motoristes, 4 ciclistes i 3 vianants, i també s’ha produït un augment de víctimes mortals en la franja d’edat entre els 65 i 74 anys. Un dels temes que més preocupa al departament d’Interior és l’augment dels conductors reincidents respecte a l’estiu de 2018, ja que enguany hi ha hagut 22.209 persones que han reincidit en infraccions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top